Natalia Kirillova je nagrajenka Mednarodnega tekmovanja »Romansiada«, solistka Državnega Akademskega ruskega narodnega Ansambla »Rusija« Ljudmile Zykine, članica Moskovskega Glasbenega društva, avtorica in vodja cikla zgodovinsko-glasbenih programov »Večnost Romanc«, avtorica programa »Ruska svetloba«. Njena naravna muzikalnost, očarljiv nasmeh in prekrasen glas vedno takoj očarajo prav vsakega gledalca. Osvojila je že najpomembnejše ruske odre prav tako pa jo poznajo tudi v mnogih državah Evrope in Azije. Njen repertoar vključuje več kot 250 del različnih žanrov – opera, opereta, klasična glasba, vojne pesmi, stare romanse, ruske in tuje romanse ter pesmi klasičnih skladateljev, prav tako pa tudi pesmi sodobnih avtorjev, ki so le te napisali prav zanjo.

Manca Izmajlova je svoje življenje že v mladih letih zapisala glasbi. V svoji karieri je nastopala po vsem svetu, za seboj ima že najmanj 1000 glasbenih nastopov. Njen repertoar je obsežen, zaobjema pesmi v kar 25 jezikih in različnih žanrih – opera, muzikal, popevka, samospev, romanse, narodne pesmi… Kljub vsem uspehom Manca Izmajlova ostaja preprosta, iskrena in v prvi vrsti mama dveh hčerk. Njeni koncerti so prežeti z ljubeznijo do slovenske kulture, prav to pa je tisto, kar ima publika pri njej najraje. Vse, kar dela, je narejeno s srcem.

Brezplačne vstopnice za koncert, v soboto 29. julija 2017, lahko prevzamete na blagajni TIC Kranjska Gora (Kolodvorska ulica 1c, 4280 Kranjska Gora), vsak dan od 8.00 do 20.00.

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*