Triglavski narodni park vas vabi na slavnostno odprtje fotografske razstave Divjina Rusije v petek, 18. maja 2018, ob 18:00 v centru TNP Bohinj, Stara Fužina.

SLAVNOSTNO ODPRTJE FOTOGRAFSKE RAZSTAVE DIVJINA RUSIJE

18. 5. 2018, ob 18.00, predstavitev ob 19.30, Center TNP Bohinj, Stara Fužina

Triglavski narodni park in ruski Naravni rezervat Kronotsky iz Kamčatke vabita na odprtje fotografske razstave z naslovom Divjina Rusije v petek, 18. maja 2018, ob 18.00, v Centru TNP Bohinj. Na edinstveni razstavi se predstavlja 40 zavarovanih območij Rusije. Ob tej priložnosti bosta Triglavski narodni park in Naravni rezervat Kronotsky podpisala sporazum o sodelovanju. Slavnostni govornik bo minister za zunanje zadeve Karel Erjavec. V kulturnem programu bo sodelovala pevska skupina Ruskega centra znanosti in kulture.

Razstava bo do konca avgusta na ogled v Infocentru Triglavska roža Bled, Centru TNP Bohinj, Informacijskem središču Dom Trenta, Liznjekovi domačiji v Kranjski Gori in Info točki TNP Zelena hiša TIC Kobarid. Več o dogodku na povezavi tukaj.

RUSKA ZAVAROVANA OBMOČJA V BESEDI IN SLIKI

Slavnostnemu odprtju v petek, 18. maja 2018, v Centru TNP Bohinj, bo ob 19.30 sledila predstavitev ruskih zavarovanih območij narave v sliki in besedi, predstavil jih bo Roman Korchigin iz Naravnega rezervata Kronotsky.

DIVJINA RUSIJE – INFOCENTER TRIGLAVSKA ROŽA BLED

Vabljeni na odprtje fotografske razstave Divjina Rusije s predstavitvijo v sliki in besedi v četrtek, 17. maja 2018, ob 20.00, v Infocentru Triglavska roža Bled. Več o dogodku na povezavi tukaj.

DIVJINA RUSIJE – ZELENA HIŠA, TIC KOBARID

Vabljeni na odprtje fotografske razstave Divjina Rusije s predstavitvijo v sliki in besedi v soboto, 19. maja 2018, ob 20.00, v Info točki TNP, Zelena hiša, TIC Kobarid. Več o dogodku na povezavi tukaj.

Javni zavod Triglavski narodni park 
Ljubljanska cesta 27, SI – 4260 Bled
www.tnp.si

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*