Spoštovani člani in prijatelji Društva Slovenija Rusija!

Vabimo Vas, da prisluhnete nastopu pevskega zbora Triglavski zvonovi in ruske vokalne skupine Talisman v Mojstrani na Trgu Olimpijcev.

Vokalno-instrumentalna skupina Triglavski zvonovi Dovje-Mojstrana je bila ustanovljena leta 1997. Trenutno v skupini prepeva 21 pevcev, od oktobra 2010 pa je njihova zborovodkinja Metka Magdič. Skupina prepeva pesmi različnih glasbenih žanrov: cerkvene, umetne, ljudske, črnske duhovne pesmi, popevke in pesmi Jakoba Aljaža.

Vokalna skupina Talisman je nastala leta 2013 v Ruskem centru znanosti in kulture v Ljubljani, pod vodstvom Irine Guščine. Skupino sestavljajo pevke različnih narodnosti. Vse sodelujoče v skupini združuje ljubezen do melodičnih in lepih pesmi, ki s toplino in radostjo polnijo duše. V repertoar ansambla sodijo ruske pesmi, romance in folklora ter skladbe iz znanih filmov, ki jih izvajajo a-capella in  ob spremljavi kitare.

Lepo vabljeni,

Društvo Slovenija Rusija

 

Уважаемые члены и друзья Общества Словения Россия!

Приглашаем Вас на выступление хора Triglavski zvonovi (колокола Триглава) и русской вокальной группы «Талисман» (населенный пункт Mojstrana, площадь Trg Olimpijcev).

Будем рады встрече с вами,

Обществo Словения Россия

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*