Vabljeni v torek, 7. marca 2017, ob 18.00, v Veliki dvorani Krke

na Dunajski 65 v Ljubljani,

člani društva prof. dr. Metka Budihna, Štefka Zlobec iz Društva Spominčica in Igor Furlan pripravljajo v skrbi za Vas, večer posvečen našemu zdravju.

 

Prisluhnili bomo prof. dr. Metki Budihna, dr. med., ki nam bo povedala nekaj posebnosti o delovanju zdravil pri starejših ljudeh.

Z nami bo svoje znanje podelil priznan nevrolog

Z nami bo svoje znanje podelil priznani nevrolog prof. dr. Zvezdan Pirtošek, spec. nevr., predstojnik katedre za nevrologijo na ljubljanski Medicinski fakulteti in predstojnik Kliničnega oddelka za bolezni živčevja na ljubljanski Nevrološki kliniki. Z nami bo spregovoril o demenci in alzheimerjevi bolezni.

Slovensko združenje za pomoč pri demenci – Spominčica, Alzheimer Slovenija, je nevladna humanitarna organizacija, ki jo je leta 1997 ustanovil dr. Aleš Kogoj, spec. psih.. Glavna naloga Spominčice je pomoč svojcem obolelih za demenco, ki so pri tej bolezni izpostavljeni hudim stiskam, obremenitvam in izgorevanju. Več informacij o delovanju njihovega društva najdete na www.spomincica.si.

Seveda naše druženje ne bo minilo brez ruskih napevov. Večer bomo sklenili z znanimi melodijami, ki jih bodo zaigrale in zapele članice vokalne skupine Ruski Talisman.

Toplo vabljeni! In kot pravijo v Društvu Spominčica… Ne pozabite priti!

Saša Geržina in Upravni odbor DSR

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*